Црногорска власт слави корону

Нико се пандемији корона вируса није обрадовао као црногорска власт. Мило и Душко бројали су последње часове у фотељама, с обзиром на гнев народа који је данима излазио на Литије изражавајући револт против антицивилизацијског закона о слободи вероисповести, а онда им је у спасоносном смислу по њих дошла епидемија ковида 19. Тако дођосмо до једне парадоксалне ситуације да када се читаво човечанство хвата за главу шта га је снашло, Мило и Душко у свој календар зла као црвено слово могу да упишу дан када је стигла корона у Црну Гору. Најпре зато што им је пружила прилику да се консолидују, а потом и како да осмисле нове пакости према Србији која им је ваљда крива зато што постоји.

Најновија пакост осмишљена је у кухињи Душка Марковића, старог удбаша и садашњег председника владе Монтенегра, који је преко свог билтена „Вијести“ пустио срамну информацију како је Србија наводно конфисковала три респиратора Црној Гори. Све то је послужило да остали монтенегрински медији поведу застрашујућу хајку против Србије, како би тамошњи режим по ко зна који пут јавности показао како сво зло овог света према приватној држави Мила Ђукановића долази из Србије. Насупрот злој Србији која плени респираторе унесрећеној Црној Гори, на другој страни званична Хрватска има емпатију према грађанима Црне Горе и она дозвољава да респиратори стигну на одредиште. Тако је бар јуче вођена оркестрирана злочиначка кампања осмишљена од стране црногорског режима.

Има ли бољег доказа да здравље људи у Црној Гори уопште не занима тамошње власти. Они ову пошаст која нас је све снашла користе за обрачун са Србијом, а посебно са свима онима који се осећају као Срби у Црној Гори, јер по логици коју режим пласира свако ко се осећа Србином и воли Србију је издајник, с обзиром да они креирају слику како Србија жели зло народу Црне Горе, јер не да респираторе. То што би без Србије готово све црногорске продавнице биле празне и што би рафови хватали паучину, јер нити НАТО, нити Европска унија, нису се претргли да макар мало помогну верним слугама, о томе Мило и Душко не желе ништа да кажу. Истини за вољу, готово сва роба у црногорским продавницама је из Србије. Од уља, брашна, шећера, млечних и кондиторских производа, хемије… Толико о „злој Србији“ која заплењује респираторе.

На крају, оно што је врхунски јадно је гађање у емоције људи. Добро знају Гебелси у црногорској власти да се народ за своје здравље највише плаши. Када свуда објавите лаж како „зла Србија“ спречава да дођу толико неопходни респиратори који би неком живот значили, онда таква информација по природи ствари изазива револт код обичног народа. Свесни да када прође пошаст око епидемије да их Литије поново чекају, као и одлучна борба народа против зла које више од тридесет година јаше грађане Црне Горе, прибегли су најпримитивнијем методу обрачуна са политичким неистомишљеницима и према суседној држави која их упрокос најбеднијим нападима хлебом храни. Ипак, онај ко болест користи себи за корист показује заправо колико је слаб. Режим у Црној Гори, колико год да слави корону, ипак мора да зна да му је дошао крај.

Црна Гора и Србија, то је једна фамилија!

Аутор: Владимир Ђукановић

Владимир Ђукановић је народни посланик у Скупштини Србије, адвокат и медијатор. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Београду, где је касније завршио и мастер студије на тему "Кривично право у законику књаза Данила Петровића". Докторанд је на Правном факултету у Нишу на правно-историјском смeру. Ожењен је Мајом, отац је Димитрија, Ђорђа и Јелисавете. Породичан и верујући човек. Велики навијач Црвене звезде.

Leave a Reply